Forca Company

 

cilësi

1.Research dhe Zhvillim

R & D ekip: 15 teknikë

Përvoja: të gjitha të teknikëve tanë kanë punuar në fushën e brushless motor për 8-10 vjet. Pas shumë vitesh të praktikës inxhinierike, motorët tona kanë qenë të kënaqur kërkesat e shumë klientë në të dy zgjidhjeve të përgjithshme dhe specifikimet e kërkesave kyçe, si dhe në pas shitjes shërbimi.

prodhues

2.Manufacturing

Zona e prodhimit: 3000 metra katrorë 

Punonjësit: 500 shtabet në mesin e 100 qualiftied R & D të lartë shtabeve

Kapaciteti i prodhimit: Mbi 50000 copë në muaj

certifikatë

Kontrolli 3.Quality

Blerja e kontrollit të cilësisë:

Motors testimi: të gjithë e motorit duhet të testohet para se të nisej nga fabrika

Të gjitha produktet tona janë të certifikuara.


WhatsApp Online Chat !