• IMG_8117
  • IMG_8116

Babagan Perusahaan

Ningbo Newthink Motor minangka produsen profesional kanggo motor tanpa sikat DC / AC.Dumunung ing kutha Ningbo, lan kalebu area 5.000 M2 kanthi manufaktur.

Newthink Motor menehi perhatian banget marang jaminan kualitas lan sertifikasi produk.Produksi strictly miturut ISO9001: 2015, lan wis liwati CE, ROHS, ETL, UL lan etc.

Motor Newthink ngrancang lan nggawe motor tanpa sikat DC lan AC sing berkualitas tinggi kanggo nyukupi panjaluk macem-macem industri lan aplikasi umum.Kayata otomotif, piranti medis, piranti omah, piranti kebon, otomatisasi kantor, lan liya-liyane.Kita duwe tim insinyur sing apik, lan bisa ngatur macem-macem motor kanggo para pelanggan.

 

Ndeleng Liyane

Produk Anyar

Obrolan Online WhatsApp!