Profil Perusahaan

Ningbo Newthink Motor Inc. punika Produsèn profesional kanggo kualitas dhuwur brushless Motors, kang utamané dipigunakaké ing lapangan vakum luwih resik, Perkakas ngarep, Perkakas gardening lan piranti industri otomatis.Dumunung ing kutha Ningbo lan jembaré 3000㎡.

Nuruti akidah "Pengabdian kanggo inovasi teknologi, nemtokake nggawe china", Newthink wis nyedhiyakake solusi kanggo aplikasi sakabèhé saka profesional, kabeh-klebu, hemat energi lan motor tanpa sikat sing ramah lingkungan ing wilayah sing wiyar.Newthink wis menangaké reputasi dhuwur ing jaban rangkah & pasar domestik amarga Kuat R&D kemampuan, kontrol kualitas ketat, layanan sale apik

Saiki, kita wis dadi salah sawijining basis penting ing pabrik motor tanpa sikat DC / AC lan R&D ing China.Produksi strictly miturut ISO9001-9004, lan liwati CE ROHS, ETL, UL lan etc. Newthink wis kasil riset lan ngembangaken luwih saka 20 varieties Brushless motor kang wis didol ing luwih saka 20 negara lan wilayah kalebu AS, Asia, lan Eropah.

IMG_8085

IMG_8086 IMG_8088 IMG_8103 IMG_8107


Obrolan Online WhatsApp!