За нас

Инкорпорираната компанија Ningbo Newthink мотор е професионален производител на мотори.Се наоѓа во градот Нингбо и зафаќа површина од 3.000 М2 со производство.

Моторот Newthink дизајнира и произведува висококвалитетни DC и AC мотори без четкички за да ги задоволи барањата на низа индустрии и општи апликации.Како што се автомобилски, медицински апарати, апарати за домаќинство, апарати за градинарство, канцелариска автоматизација итн. Имаме одличен инженерски тим и можеме да приспособиме различен тип на мотор за нашите клиенти.

Newthink motor посветува големо внимание на обезбедувањето квалитет и сертификацијата на производите.Производството строго според ISO9001-9004, и помина CE, ROHS, ETL, UL и др.


WhatsApp онлајн разговор!