Rreth Nesh

Kompania e inkorporuar e motorëve Ningbo Newthink është një prodhues profesionist i motorëve.Ajo ndodhet në qytetin Ningbo, dhe mbulon një sipërfaqe prej 3,000 m2 me prodhim.

Motorët Newthink projektojnë dhe prodhojnë motorë pa furçë DC dhe AC me cilësi të lartë për të përmbushur kërkesat e një sërë industrish dhe aplikimesh të përgjithshme.Të tilla si automobila, pajisje mjekësore, pajisje shtëpiake, pajisje kopshtarie, automatizimi zyre, etj. Ne kemi një ekip të shkëlqyer inxhinierësh dhe mund të personalizojmë lloje të ndryshme motori për klientët tanë.

Motori Newthink i kushton vëmendje të madhe sigurimit të cilësisë dhe certifikimit të produktit.Prodhimi në mënyrë rigoroze sipas ISO9001-9004, dhe ka kaluar CE, ROHS, ETL, UL etj.


WhatsApp Online Chat!