Profil Perusahaan

Ningbo Newthink Motor Nyarita téh produsén profésional pikeun motor brushless kualitas luhur, nu utamana dipaké dina widang vacuum cleaner, Perkakas imah, Perkakas ngebon jeung alat industri otomatis.Lokasina di kota Ningbo sareng legana 3000㎡.

Nurut kana syahadat "Devoted kana inovasi téhnologi, ngartikeun kreasi china", Newthink geus disadiakeun solusi pikeun aplikasi sakabéh profésional, sadaya-inklusif, hemat energi jeung ramah lingkungan brushless motor di wewengkon lega.Newthink geus meunang reputasi tinggi di luar negeri & pasar domestik kusabab Strong R & D kamampuhan, kontrol kualitas ketat, layanan diobral alus

Kiwari, urang geus jadi salah sahiji basa penting dina DC / AC brushless motor pabrik jeung R&D di Cina.Produksi mastikeun nurutkeun ISO9001-9004, sarta lulus CE ROHS, ETL, UL jeung sajabana Newthink geus hasil researched sarta dimekarkeun leuwih ti 20 variétas motor Brushless nu geus dijual di leuwih ti 20 nagara jeung wewengkon kaasup AS, Asia, jeung Éropa.

IMG_8085

IMG_8086 IMG_8088 IMG_8103 IMG_8107


Chat Online WhatsApp!