Fomai Nifo o lo'o feagai ma le le lava o PPE, le mautinoa po'o fea e maua ai le isi sapalai

O lo'o feagai le tausima'i o nifo ma se fa'afitauli faigata - ua sauni e toe fo'i i le galuega ae o le to'atele e fai mai e le'o maua ni mea e puipui ai le tagata lava ia.Fai mai latou e faigata ona toe foʻi i le matafaioi e manaʻomia ai se fesoʻotaʻiga vavalalata i le gutu ona o popolega faʻateleina o loʻo siomia ai le COVID-19.

Na taʻua e fomaʻi na talanoa ma le NBC 7 o le mauaina o sapalai ua faigata ai.Na faailoa mai e tagata faigaluega i le ofisa o Dr. Stanley Nakamura le maualalo o latou sapalai.

Na faia e se tasi o tausima'i le numera o ofu na'o ia ma fai mai o pusa e lua o lo'o ia i latou e na'o ni nai fa'atonuga i le va o le vaevaeina o ofu i le va o le foma'i nifo ma le 'au e fesoasoani i le taimi o le asiasiga a le ma'i.Latou te toe fa'aaogaina i taimi uma o latou ofu puipui ma ma'i uma latou te va'aia.

E ui o loʻo faʻaauau pea ona avea le PPE ma faʻafitauli lautele mo tausi soifua maloloina, Linh Nakamura, o loʻo galue o se tumama i le ofisa, fai mai o le faʻaaogaina o le PPE latou te maua mo se taimi umi e le o se filifiliga.

"Afai tatou te ofuina tutusa, e mafai ona maua e le aerosol i luga o nei ofu ma afai tatou te faʻaaogaina i le isi gasegase, e mafai ona tatou faʻasalalau atu i isi gasegase," o le tala lea a Nakamura.

O le taumafai e fa'aoga le PPE fa'aletonu e na'o le tasi le itu o le fa'afitauli.Fai mai le isi tausi soifua maloloina, ua ia lagona le pipii i le mea e fai pe a oo i le galuega.

"I le taimi nei, o aʻu lava o loʻo feagai ma le filifiliga o le toe foʻi i le galuega ma lamatia ai loʻu saogalemu pe le toe foʻi i le galuega ma leiloa laʻu galuega," o le tala lea a le fomaʻi, o le na fai atu i le NBC 7 e nana lona faasinomaga.

Na taʻua e le San Diego County Dental Society (SDCDS) ina ua latou iloa o fomaʻi nifo i le itumalo o loʻo oʻo atu i nofoaga latou te manaʻomia moni lava e maua ai meafaigaluega, na latou aapa atu i le itumalo.Na latou fai mai na tuʻuina atu ia i latou 4000 matapulepule ma se faʻafefiloi o isi PPE e tuʻuina atu i fomaʻi i le eria o San Diego.

Ae ui i lea, o lena numera e le tele tele i le tele o fuafuaga o mea.Na taʻua e le Peresetene o le SDCDS, Brian Fabb, o fomaʻi taʻitasi e naʻo le 10 ufimata mata, 5 talipupuni mata, ma isi mea PPE.O lena aofaiga e le lava e totogi atu i tua atu o nai taualumaga.

“O le a le avea ma sapalai vaiaso, o le a itiiti sapalai naʻo le faʻaleleia ma faʻagaoioia,” o le tala lea a Fabb."E leai se mea e latalata i le mea tatou te manaʻomia ai, ae o se amataga."

Fai mai a ia, o le a latou faʻaauau pea ona tufa atu sapalai i ofisa o nifo pe a tafe mai, ae na ia taʻua foi o le taimi nei, e faigata ona faʻatatau pe o le a avea le vaega o PPE i lana sosaiete o se mea masani.

Na fa'ailoa fo'i e le Supervisor o San Diego County, Nathan Fletcher, fa'afitauli o le PPE o lo'o feagai ma foma'i nifo i le taimi o le Facebook Live i luga o lana itulau fa'alaua'itele, lea na ia ta'ua ai e le tatau ona tatala ofisa pe a leai ni a latou PPE sa'o e fa'atumauina ai le ituaiga galuega sa i ai nei. faatagaina e fai.


Taimi meli: Me-16-2020
WhatsApp Online Chat!