Rreth nesh

Ningbo Newthink motor incorporcated Kompania është një prodhues profesional motor. Ajo ndodhet në qytetin e Ningbo, dhe mbulon një sipërfaqe prej 3.000 m2 me prodhimin.

harton Newthink motorike dhe prodhon cilësi të lartë DC dhe AC brushless motors për të përmbushur kërkesat e një varg të industrive dhe aplikimet e përgjithshme. Të tilla si automotive, aplikim mjekësore, aplikim në shtëpi, aplikim kopshtarisë, automatizimi zyra, etj Ne kemi një ekip të madh inxhinier, dhe mund ta rregulloje llojet e ndryshme të motorit për klientët tanë.

motor Newthink kushton vëmendje të madhe për sigurimin e cilësisë dhe certifikimin e produktit. Prodhimi në mënyrë rigoroze sipas ISO9001-9004, dhe kanë kaluar CE, RoHS, ETL, UL dhe etj


WhatsApp Online Chat !